De Bands


Chasse Patate

Chasse Patate is een coverband die garant staat voor een spetterende live-show. De band is eigenlijk "per ongeluk" ontstaan als gelegenheidsband tijdens Wielerweekend Gilze in 2019. Een jaar later werd de band opnieuw gevraagd voor een eenmalig optreden tijdens het Bavels Truckconvooi. Dit smaakte naar meer en de muzikanten besloten om door te gaan. De band kwam net lekker op koers toen de Coronapandemie roet in het eten gooide en het avontuur noodgedwongen stopte. De bandleden hielden echter intensief contact en medio 2022 volgde een doorstart - en met succes! Chasse Patate is inmiddels een volwaardige, avondvullende coverband en heeft sindsdien al veel mooie optredens mogen geven van tuinfeesten, tentfeesten en KoningsNacht tot kroegen, verjaardagen en kermissen. 

De bandleden zijn afkomstig uit Gilze en omgeving en zijn trots om dit jaar deel uit te mogen maken van dit mooie evenement in Alphen. Chasse Patate heeft plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan, zowel op-als naast het podium. De band is een hechte vriendengroep en elk optreden is een feestje!

Het repertoire bestaat uit de betere stadion-en festivalknallers: Klassiekers uit verschillende decennia met een hoog TOP2000-gehalte. Het repertoire is een prettige mix van pop-en rocknummers tot ballads en alles wat er tussen in zit. 

Chasse Patate speelt tijdens de top 100 nummers van o.a. Phil Collins, Bon Jovi, P!nk, Katy Perry, Journey, Lady GaGa, Bruno Mars en Queen. Meer info over deze band vind je op hun website chassepatate.jouwweb.nl


Borderline

Borderline is een alternatieve rock coverband uit de omgeving van Breda. De bandnaam is ontleend aan de grens tussen Nederland en België, de streek in Brabant rondom Breda waar wij allemaal woonachtig zijn.

Wij houden van niet alledaagse rockmuziek. De line-up van grote festivals zoals bijvoorbeeld Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands zijn de belangrijkste inspiratiebron voor onze huidige setlijst. Bij de invulling van onze shows gaan wij gedurfde keuzes niet uit de weg. Onze playlist is daarom continu aan het veranderen.

Je kunt heerlijk vrolijke Britpop verwachten van onder andere Blur, Weezer en Kaiser Chiefs. Er kan stevig worden gerocked met Faith no More, Muse en zelfs Rammstein is recent aan de setlijst toegevoegd. de voetjes kunnen van de vloer op de beats van The Prodigy en de Chemical Brothers. Tot slot kun je je stem schor schreeuwen op de Indyklanken van Editors, The Killers en White Lies. De setlijst bevat genoeg voor iedereen om lekker uit je dak te gaan.

Met onze no-nonsense en energieke houding wordt elke optreden een groot feest. Het speelplezier en de energie spat elke keer weer van het podium af. Je zult betrokken worden bij de optredens alsof je zelf op de festivalweide staat. 


The Old Farts

The Old Farts is een Seventies Rock Tribute band uit België die een eerbetoon brengt aan de hardere rockmuziek uit de jaren ‘69 tot ‘74.

De band neemt je mee op een indrukwekkende muzikale reis doorheen de periode waar zowat alle huidige vormen van hard rock en metal hun oorsprong vonden.

Ben je in voor een energieke live act op topniveau, doorspekt met muzikale hoogstandjes en unieke songs? Dan is The Old Farts jouw band!


Coming soon

.....


Bakkeliet

In 2007 is de coverband Bakkeliet opgericht, een 6-mans formatie uit het mooie dorpje Alphen (NB). Met hun brede scala aan rock & pop hits spelen ze elke tent of kroeg plat! Een energiek live optreden met covers van de Golden Earring, BZB, Flogging Molly en ga zo maar door. 

In de regio is Bakkeliet zeker geen onbekende als het gaat om een feestje te bouwen. De mannen spelen op menig evenement in de buurt, maar ook daarbuiten hebben ze hun sporen verdiend.

Zo wonnen ze de prijs ‘Public’s Favourite’ tijdens The Clash of the Cover Bands, speelde ze live op NPO Radio 2 en traden ze op tijdens het Alle Remmen Los Festival.