De Bands


The Manatees

Rocken met Bon Jovi en Guns N’ Roses, uit volle borst meezingen met Queen, losgaan op Tina Turner en AC/DC: je beleeft het allemaal met The Manatees!
De vijfkoppige allround coverband brengt een veelzijdigheid aan muziekstijlen met een enorme dosis energie. Ze spelen de echte klassiekers, meezingers en dansnummers, maar ook de wat stevigere rock komt aan bod. Na vele succesvolle optredens bij festivals, feesten en evenementen, is nu de Top 100 weer aan de beurt op zaterdag 16 september 2023.  Zet het in je agenda, schrijf het op je voorhoofd, graveer het in een steen of tatoeëer het op je kont; het maakt ons allemaal niet uit maar zorg in ieder geval dat je erbij bent!


Frontaal

Met hun repertoire van voornamelijk Engelstalige rocknummers weten ze van nagenoeg elk optreden een groot feest te maken.

Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de optredens geweest in de voorprogramma’s van Golden Earring, Bløf, Rowwen Héze, Bad Candy, Di-rect, Kane, Krezip, Tacker, R.O.O.O.M., Band Zonder Banaan, The Heinoos, Normaal, The Stones (Engelse Rolling Stones Tribute band) en L.A.vation (Amerikaanse U2 Tribute band).


The Containers

The Containers is ondertussen een band van naam in deze regio. Vorig jaar waren ze ook present op de Top 100 in Alphen. Het brede en originele repertoire en goede uitvoering daarvan maakt deze band veel gevraagd op diverse podia: muziekcafés in de grotere steden, festivals, kermissen e.v.a. Blikvanger is zanger Niels Hereijgers, gesteund door een oerdegelijke begeleiding. Met een gevarieerde setlist verrassen The Containers altijd: van subtiel naar stevig, voor elk wat wils. Concerten van The Containers eindigen dan ook nooit zonder toegift.


Anaerobic

Het stevige werk zal verzorgd worden door Hardrock & Heavy Metalband Anaerobic.
Van Volbeat tot Iron Maiden, van Metallica tot Sepultura, alles met een rauw randje komt voorbij. Dit altijd in volle gas én met een knipoog.
Anaerobic speelt de Metal hits uit de top 2000 maar er is ook oog voor de liefhebber voor de diepere laag binnen het genre.

Verwacht virtuoese gitaarsolo's, dubbele basdrums, krachtige vocalen & muzikale kettingzagen dus haal je luchtgitaren uit het vet want dit beloofd een feest te worden.


Bakkeliet

In 2007 is de coverband Bakkeliet opgericht, een 6-mans formatie uit het mooie dorpje Alphen (NB). Met hun brede scala aan rock & pop hits spelen ze elke tent of kroeg plat! Een energiek live optreden met covers van de Golden Earring, BZB, Flogging Molly en ga zo maar door. 

In de regio is Bakkeliet zeker geen onbekende als het gaat om een feestje te bouwen. De mannen spelen op menig evenement in de buurt, maar ook daarbuiten hebben ze hun sporen verdiend.

Zo wonnen ze de prijs ‘Public’s Favourite’ tijdens The Clash of the Cover Bands, speelde ze live op NPO Radio 2 en traden ze op tijdens het Alle Remmen Los Festival.